Despagubiri accidente rutiere

 

In cazul in care ati fost implicat intr-un accident rutier produs din vina altei persoane, sunteti pe deplin indreptatiti sa obtineti despagubiri de ordin finaciar, in vederea acoperirii prejudiciului material si moral pe care l-ati suferit.

Societatea noastra, este specializata in acordarea de consultanta si asistenta juridica in cazul in care ati fost victima a unui accident rutier, asigurandu-va ca aspectele de ordin juridic ce tin de acordarea despagubirilor cuvenite vor fi supravegheate de catre avocati profesionisti.

In cazul in care ati fost victima unui accident rutier, adesandu-va societatii noastre de avocati aveti posibilitatea sa obtineti pentru dumneavoastra cele mai mari despagubiri pe care polita de asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) le prevede.

Societatea noastra faciliteaza obtinerea despagubirilor chiar daca nu a fost identificat autorul sau daca autoturismul condus de catre persoana vinovata de producerea accidentului nu avea incheiata polita de asigurare, aceste despagubiri  fiind achitate de catre Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.). .

In cazuri speciale este posibila obtinerea de despagubiri chiar fara a se ajunge la un proces, printr-o negociere directa cu societatea de asigurari.

Despagubirile pe care le puteti obtine fiind asistati de un avocat specializat pe dosare privind obtinerea de despagubiri pentru victimele accidentelor de circulatie vor fi mult mai mari decat despagubirile pe care le puteti obtine singuri, fara o asistenta juridica calificata.

Toate cheltuielile ocazionate de un astfel de litigiu, cheltuieli de deplasare expertize si inclusiv onorariul avocatial, vor fi achitate de catre societatea de asigurari, pe langa daunele materiale si morale acordate catre dumneavoastra.

Pentru a putea obtine despagubirile la care sunteti indreptatiti contactati un specialist din cadrul societatii nostre.