EXPERTIZA

Societatea de avocaţi Soporan & Pop, prin avocaţii specializaţi, şi-a propus să vină în sprijinul ideilor dumneavoastră de afaceri, având ca obiectiv asigurarea serviciilor de consultanţă şi asistenţă juridică.
Societatea noastră se bazează pe calitatea serviciilor şi viteza de reacţie, toate acestea raportate la onorariile proporţionale cu valoarea şi complexitatea cauzelor, oferind totodată o comunicare directă şi nemijlocită în raport cu clienţii noştri prin informarea lor continuă asupra stadiului rezolvării problemelor juridice. Cunoșterea pieței și gradul mare de expertiza ne fac să fim cei mai buni.
Serviciile oferite de către societatea noastră de avocatură îmbracă forme dintre cele mai diverse, precum acordarea de consultanță şi asistenţă juridică în procesul de negociere a intereselor clientelei noastre în cadrul diferitelor proceduri judiciare şi reprezentarea în faţa instanţelor de judecată, autorităţilor statului şi a partenerilor de afaceri. Societatea noastra ofera servicii profesioniste in 10 arii de expertiza.

Promptitudine Profesionalism Eficienta